(Pre-) Exits

Overweegt u een verkoop van uw onderneming of wijziging van de aandeelhoudersstructuur?

Keser Insight is een toegewijd en ervaren partner in begeleiding van het verkoopproces.  Een intensief traject dat we samen met u doorlopen. We gaan voor een optimaal resultaat en een soepel lopend proces. Daarom maken we serieus werk van de voorbereiding. We vertalen de potentie en USP’s van de casus in aansprekende presentaties en bepalen samen met u de spelregels van het proces. We identificeren eventuele transactierisico’s en actiepunten voordat we van start gaan. Uiteraard is prijs belangrijk, maar we blijven wel scherp op de volledige set van dealcondities.

We zijn gepokt en gemazeld in M&A en delen onze ervaringen met onze klanten. Uw dossier wordt daarom behandeld door een team van senior transactie adviseurs. We spreken de taal van ondernemers, banken en private equity investeerders en kennen hun overwegingen.

Maatwerk is onze standaard. Bijzondere omstandigheden, uw persoonlijke voorkeuren en doelstellingen vormen de basis van de opdracht.

Zullen we een afspraak maken om uw casus vertrouwelijk te bespreken? Deze bespreking is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee.