Groei door M&A

Veel bedrijven hebben de ambitie te groeien door overnames van ondernemingen.  De manier om marktaandeel te winnen, omzet en klantenkring substantieel te vergroten, kennis en resources te verwerven en product- of dienstenportfolio te versterken!

Maar waar te beginnen? De M&A markt is competitief, goede proposities zijn schaars en waarderingen gaan ‘sky high’. Het aanbod van M&A targets is vaak onoverzichtelijk, kwalitatief onder de maat en komt meestal op het verkeerde moment. Daarbij komt: aan welke criteria moet een overname-target voldoen? Hoe ontwikkelen we een overtuigende overname case tegen aantrekkelijke en evenwichtige condities? Wat te doen met inrichting van financiering?

Wilt u serieus werk maken van M&A? Investeer dan in een professioneel M&A beleid. Wij zijn sterk in ontwikkeling van strategische combinaties waarmee u waarde creëert. Sourcen voor u de propositie en kijken kritisch naar de case. Staan de seinen op groen, dan  bedenken we de deal en overtuigen we stakeholders om tot zaken te komen. Professioneel en gemotiveerd begeleiden we u tot de eindstreep.

Benieuwd naar onze aanpak en ervaringen? We gaan graag met u in gesprek!